в момента слушате

Title

Artist


Специализирана трудова борса в туризма срещна работодатели и безработни преди старта на сезона

Автор: от 20.05.2021

Добрич  бе домакин  на традиционната  Специализирана трудова борса в сферата на туризма. В тазгодишното издание участваха 15 представители на работодателите,  предимно от Северното Черноморие. Събитието се организира от Бюрото по труда  в Добрич и се проведе във фоайето на Общинския младежки център „Захари Стоянов”. Освен работодатели, на изложението се представиха със свои щандове EURES мрежата за работа в чужбина, Кариерният център към Регионалната служба по заетостта във Варна, Областният информационен център  в Добрич и Военно окръжие – Добрич.

„В момента, предвид стартирането на туристическия сезон в началото на месец май, се засилва интересът на работодателите към такъв персонал, съответно хората, които и в предишни години са били заети в тези сфери, вече търсят позиции и проучват възможностите за такава заетост” – сподели директорът на Бюрото по труда в Добрич Северина Савова. По думите й, заявените свободни работни места в Бюрото по труда от този бранш са около 450.

Чуйте още от нея, както и споделеното  от Станислав Димитров – управител на хотел в Кранево, и от Орлин Михайлов – управител на ваканционно селище „Бялата лагуна“ в звуковите файлове.

 

 

 

 

тагове:

Коментари по тази публикация

КОМЕНТИРАЙ

Вашият е-мейл няма да бъде публикуван. Задължителното поле в маркирано с *